Contactgegevens

Wij zijn gevestigd net buiten Breda (via de A16 afslag 15 of 16, afhankelijk van welke kant u komt) in het centrum van Rijsbergen. U kunt voor de deur nog gratis parkeren.

Wij leveren door heel Nederland en Belgie. Op aanvraag ook in andere landen.

Door werkzaamheden op locatie zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Stuur bij voorkeur uw vraag en gegevens per mail naar ons toe. Wij proberen binnen 1 werkdag antwoord te geven.

Atelier Het Pruykenhuys
Sint Bavostraat 60d
4891 CK Rijsbergen (NB)
Nederland

Email: infohetpruykenhuys@gmail.com

Telefoon: +31 (0) 6 11 76 42 65

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00

Wij hebben geen winkel maar ontvangen u in ons pruikenatelier. Doordat wij een diverse schare aan klanten hebben, maken wij graag een afspraak. Hiermee zorgen we dat we alle tijd voor u hebben, maar voorkomen we ook dat u een klant tegen komt die graag wat privacy wil hebben. Belt of mailt u dan ook altijd even voor een afspraak.

KvK: 50888625
BTW-nummer: NL823005100B01
IBAN: NL13RABO0154385603
BIC: RABONL2U

Maak een afspraak!

Vul onderstaand formulier in. Uiterlijk de volgende werkdag krijgt u van ons een reactie.

Routebeschrijving

Ons haarwerkatelier is gevestigd in het centrum van Rijsbergen, net ten zuiden van Breda. Op de 2e verdieping, boven de voormalige Rabobank kunnen we u netjes ontvangen en hebben we alle materialen en voorbeelden bij elkaar staan.

Met de auto

Klik op de kaart onderaan deze pagina voor een routebeschrijving vanaf uw huis.

U kunt bij ons gratis parkeren, voor onze ingang dan wel op het parkeerterrein naast de Plus Supermarkt in dezelfde straat.

Met openbaar vervoer

Vanaf de bushalte in Rijsbergen is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons atelier. Wanneer u uitstapt, loopt u de Van Oosterhoutstraat in. Aan het einde houdt u links aan en gaat u de Kerkakkerstraat in. Dan komt u op de Sint Bavostraat en gaat u wederom linksaf. Na een klein stukje lopen ziet u aan uw rechterhand de Plus Supermarkt, met links daarvan de oude RaboBank. Ons atelier bereikt u met de ingang links van de grote ingang.

Onze entree

De ingang naar ons atelier zit in een kleine nis en is herkenbaar aan de etalage en ons logo. Met uw rug naar supermarkt de Plus is het rechts voor u. Links van de ingang van de Apcon (met de schuifdeuren) vindt u onze entree. De bel zit rechts van de deur. Sinterklaasbaardstel.nl is een onderdeel van Atelier Het Pruykenhuys, dus het klopt dat u daar moet zijn

Entree Atelier Het Pruykenhuys

Toegang

Helaas is ons atelier niet te bereiken voor mensen in een rolstoel of diegenen die heel slecht trappen kunnen lopen. Wilt toch een afspraak, laat het ons weten, dan kunnen we wellicht elders afspreken of naar u toe komen.

Routebeschrijving naar Atelier Het Pruykenhuys:

<